2013. július 23., kedd

Tegnap volt telihold, nem?

Elnyavajogtam még ezen a futós bakin egy jó darabig, sikerült kiakasztani pár barátomat, de azért bezsebeltem jó néhány biztató és/vagy elgondolkoztató mondatot is, úgy mint például:


  • És ha a félmaratonon a cél előtt 2 méterrel kikötődik a cipőfűződ akkor megállsz?
  • Nyilván okkal volt így, lehet ha a hosszabbat futod, megint elesel. :D
  • Itt egy anyuka aki a semmiből teljesen sporti lett, nyomatja, lelkes, minden franko, mindenki mondja hogy wow, ez szuper, aztán elmegy egy versenyre amire hiper lelkes, hazajön és azt mondja soha többé. Na mi ez, ha nem furi?
  • Akkor lennél béna picsa, ha az első bakinál feladnád.
  • Mit fogsz mondani a anyuka klubba, hat oke összehoztam fussatok en megyek vissza semmitcsinalni csá?
  • És melyik edzést nem élvezted?? És melyik nem volt hasznodra?? És melyik nem vitt közelebb a félmaratonhoz?
  • Egy hosszabb lélekbeöntés után: na menjél csak! :)
Szóval végülis arra jutottam, hogy megérte nyafogni, különben nem kaptam volna ezeket a remek mondatokat, és bár reggel még arra gondoltam, hogy most egy darabig magasról teszek a futásra, estére rászántam magam az indulásra, azzal a gondolattal, hogy csak egy rövidet, egy hatost, hogy kipótoljam a szombati hiányt, de 10 lett belőle az eddigi legjobb idővel, vagyis tegnap tartottam a saját teliholdfutamom, ahol ismét győztem, magamat, le.

Ja, amúgy van néhány új nóta a futós zenék közt, többek között ez is: 


3 megjegyzés:

  1. Nálam egyszer 1.500 méteres futóversenyen (pályaverseny, országos gimis-ifi bajnokság volt ráadásul!!!) 1.100-nál - én futottam elöl - szó szerint lerángattak a pályáról, hogy vége. Én meg miközben próbáltam magamat kihámozni a sportbíró kezei közül, lihegve magyaráztam, hogy de hát még van egy körünk.... Ő meg elnézően megsimította a buksimat, hogy szegény kislány, hogy kihajtotta magát... :) Aztán utánaszámoltak, és miután az időm világcsúcs közeli volt, ha nem jobb, kezdték elhinni, hogy valóban nem 1.500 volt az az 1.500.... reakció. No sebaj, 15 perc múlva újra indítjuk a rajtot. Nem indultam el még egyszer. nem értették.
    Utcai futóversenyen is volt nem is egyszer, hogy levágták a kört egy óvatlan pillanatban az utolsók közt kullogók, és bár vagy 400 méterrel vezettem a következő nő előtt, mégis csak 4. helyezett lettem. Óvtunk, aztán utólag kizárták őket, de a díjat még ők vették át a tribünön....Szóval vannak ill. lehetnek ilyen apró bájai egy-egy versenynek, de azért emiatt ne add fel!!!! :) Az ilyen sztorik arra jók, hogy legyen mit mesélnünk. Mert a futottam és futottam, aztán beértem senkinek sem olyan érdekes. Az ilyeneket meg lehet szörnyülködni. :P :D
    Persze maximálisan megértem a csalódottságodat. Szerintem egy hős vagy. :)

    VálaszTörlés
  2. Csak azt tudnám, miért van a fotóm helyett hetek óta ez a hülye "behajtani tilos"...?!?

    VálaszTörlés
  3. Azért nézd meg az előzetes eredménylistát, és hogy én hol vagyok... na, én meg ezen gondolkodtam, keseregtem. Aztán rájöttem, hogy aznap is sokkal többet tettem, és te is! annál, aki el sem indult. Akkor is közelebb kerültünk a félmaratonhoz, még ha ilyen-olyan tapasztalatokkal is. Neked megadta a lökést a legjobb tízeshez, nekem meg a lényegesen lassabb, de 12-höz, és az új cipőhöz :D Szerintem is győztünk!

    VálaszTörlés