2012. december 3., hétfő

hó, hahó!

na hát azért mégiscsak bontakozik ez a karácsonyosdi. A. persze ismét hatnapos heteket produkál mint munkavállaló, szinte nevezhetnénk őt vasárnapi apukának is, persze minden szemrehányás nélkül.  azért tegnap sikerült elmenni vásárolni, immár a karácsonyra is, a gyerekek ajándékai megvannak, Anyué is, illetve az Övéről is gondoskodtam. a lakás hellyel-közzel feldíszítve, bár még hiányoznak apróságok, de lett adventi koszorúnk is, meg is gyújtottuk az első gyertyát tegnap, valamint készültek még díszek, és van az ablakban, meg kint a tujákon hangulatos fényfüzér, szeretjük. a hó már csak hab a tortán, bár Szofinak még nincs kesztyűje, de igyekszünk beszerezni azt is.

egyébként olyan jól sikerül elbabrálnom a díszekkel, hogy sokszor megfeledkezem minden másról, olyan ez, mint valami meditáció, még a haragom is gyorsan múló, már ha éppen haragszom valakire, mert azért előfordul ilyen is.

pár nap, és jön a Mikulás, ilyenkor mi csak és kizárólag édességet (és virgácsot :D) adunk a gyerekeknek, és egymásnak is. A-t szerettem volna valami különlegessel meglepni, el is képzeltem hogy mifélével, de olyan sajnos nem létezik, lehet, hogy írok majd egy levelet ama bizonyos csokoládé gyártójának, hogy jövőre legyen szíves. na nem hinném hogy pont a kedvemért, de szerintem tökjó ötlet, persze nekem, mint ötletgazdának, igazán küldhetnének majd belőle úgy egy kilónyit. :)

4 megjegyzés:

  1. Ne a csokigyárnak írj, hanem a Mikulásnak :-D

    VálaszTörlés
  2. (bocs az offért, de fotózol is ugye? rád gondoltam amikor ezt:
    http://fotopalyazat.info/samsara-az-elet-orok-korforgasa-fotopalyazat.html
    on)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak nagyon hobbi szinten. köszönöm a felhívást, már belefutottam egyszer... lehet hogy ez egy jel? :)

      Törlés