2013. április 5., péntek

39

na hat ha a tavasz nem jon ide, mi megyunk a tavaszba - mert ez mar tarthatatlan allapot. szoval az ugy volt, hogy a baratnovel, akivel ugy kb december ota mondok le szinte minden talit szepen sorban, nyekeregtunk egy sort, hogy jajj de kene mar menni valahova, akar csak egy napra, de menjunkmar. epp tegnap, amikor is akcio volt az egyik fapados tarsasagnal, ... aztan vegul a nyekergesbol es poenkodasbol termeszetesen igen rovid ido alatt foglalas lett: tehat Szofia napon irany Milano, reggel megyunk este jovunk, ketten csajok. mondjuk nem is mi lennenk, ... elobb sikerul egyutt utazni mint egyutt mozizni. :-D kave, pasta, dom es egy kis fagyi.... ejj de jo lesz! :-)

ellenvetes egyebkent csak Milan reszerol volt, mert hogy en nelkule Milanoba???? es asszem igen, pofatlansag kisse, valoban, de megnyugtattam hogy arrafele tervezzuk a nyaralast is, es beugrunk majd egy fagyira. :-)

9 megjegyzés:

  1. Kedvet csináltam az egynaposhoz? ;-)

    Gelateria VanillA!!! Ki ne hagyd! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. aha, igen. :D kösziii, igen emlékeztem hogy írtad, ma gondoltam visszakeresni hogy hol is van ez. :D

      Törlés
  2. öööhhh...most Szofival mész??? Azt hittem anyukáddal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "szoval az ugy volt, hogy a baratnovel, akivel ugy kb december ota mondok le szinte minden talit szepen sorban, ...."

      tehát barátnővel. :))

      Törlés
    2. bocs, ezen átsiklottam.

      Törlés
  3. Szia, eddig csöndben olvasgattalak, de most gondoltam írok is. Ha véletlenül Milánó-Bergamo lesz a reptér ahova érkeztek, akkor Bergamot javasolnám inkább megnézni, mint Milánót. Mi voltunk tavaly minkét helyen, Bergamoba kb 15 perc alatt bent van a busz, míg Milánóba arról a reptérről 1,5-2 óra, és spec nekünk Bergamo jobban tetszett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, ezt olvastam már máshol is. Mi a Malpensára megyünk, amiről viszont sajnos semmi ilyet nem olvastam. Meg mondjuk ha már életemben először járok arra, a dómot azért megnézném. :)

      Törlés
    2. A dóm jó választás, mi sajnos a legtetejére nem tudtunk femenni, mert decemberben le volt zárva csúszásveszély miatt... egyszer érdemes Bergamoba is tervezni 1 napos kirándulást, ha gondolod meg tudod nézni a mi képeinket a blogomon. További szép napot!

      Törlés
    3. érdekes, érdekes! most jól elraboltad a napomat! :D köszönöm. :)

      Törlés