2013. április 29., hétfő

1


a harmadik tipusú gyermek. nem hasonlít az előző kettőre, sem természetben, sem szokásaiban. vagyis... néha mindkettőjükre, néha egyikükre sem. vagy három kilóval többet nyom mint a nagyok ugyanilyenkor, bár azt hiszem háromszor annyit is eszik... anyatejet már csak reggelenete. egyáltalán nem válogatós, kavics, virágföld, csigaház is jöhet, bármit megeszik, ami befér a szájába. 

a legrosszabb alvó mind közül: éjjel még mindig ébred legalább egyszer, és sokszor fél6-kor van nála reggel - mondjuk nálam is, de jobb szeretek egy félórát egyedül lenni ébredéskor. :D mindenesetre tökéletes bizonyítéka annak, hogy igen, lehetséges úgy élni, hogy több mint egy éve nem volt egy 8 órás alvásom (de még 6 sem). a nagyok nem kísérleteztek ilyesmivel, most megkaptam a jussom. igaz nem kell riszálni meg semmi ilyesmi, csak inni adok meg cumi vissza, nadeazé... remélem hamarosan leszokik erről is. :)

segítséggel tipeg már, az akaratát kifejezi, néhány szót és kifejezést érthetően mond: anyagyeje, mijángyeje, amm (ezt ennivalóra mondja, vagy így közli hogy éhes), teját, kájé (kávé), mama, hápi, csüccs, kaka. ő az egyetlen gyermek, aki az apa szót még nem mondja ki egyéves korára (a nagyok az apát már jóval korábban, anyát pedig később). 

eszméletlenül huncut, sokszor leveszi a zokniját vagy kiszökik a bejárati ajtón, olyankor rászólok, hogy te meg mit műveltél már megint, és irtó cukin mosolyog rám, ha szökésben van, akkor vigyorogva még gyorsabban szedi a lábait. :D táncos lábú, amint zenét hall, nemcsak hogy rugózik, riszálja a csípőjét is... nem véletlen, ugyanis a tánc világnapján született, na meg hát pocakban még ugyan, de volt velem kubai koncerten is. 

Milánnal valami különös kapocs van köztük, és bár Szofit meglátva is fülig ér a szája, Milánnal valahogy úgy közelítenek egymáshoz, hogy érezni hogy köztük mégiscsak van valami plusz. 

és egyébként hogy kire hasonlít? sokan mondják hogy rám, ami a hurkás combjait illeti, van benne igazság, az biztos, de szerintem apukám... én legalábbis az ő tekintetét látom Koniban. 

hát ilyen a mi kis egyévesünk <3 :)

5 megjegyzés:

  1. A tánc világnapja? Akkor nem is kellett volna totózni melyik nap akar születni :-D szépséges <3

    VálaszTörlés
  2. Isten éltesse sokáig! Imádom a nevét! :) Csodaszép!

    VálaszTörlés
  3. Isten Éltessen Drága kicsi Lány!!!♥

    VálaszTörlés
  4. Isten éltesse sokáig békességben, boldogságban, egészségben, nagy és szerető család körében, sok utazással, élményekkel.... ;)

    VálaszTörlés
  5. Isten éltessen pici Koni!! :)

    VálaszTörlés