2013. szeptember 16., hétfő

Véletlenek sorozata :-)

Vigyázat, mélyenszántó bejegyzés következik!

1. Épp ma reggel panaszkodtam a taknyos hideg időről, ehhez képest sikerült több órát napoznom a kertben, bebiztosítva a barnaságomat ha nem is egész télre, de mondjuk két hétre remélem. :-)

2. Fodrász barátnővel hajfesték vásárlásra indultunk, ugyanis a múltkori "én színem" festék így napszítta hatással vált igazivá, és azt mondtam hogy na ILYET alkoss kedves! Többször végigmustráltuk a polcokat, és két szín vált befutóvá, az egyik talan túl világos, ráadásul csak tartós hajszínező, a másik pedig talán nem elég rezes, bár ez utóbbit használtuk legutóbb egy kis maradék csoki színnel keverve és rezes az, megsem jutottunk közös nevezőre, míg végül megláttuk a címkén hogy valamiért féláron van (kifutó szín lenne?), szoval ez lett a döntő pont, az polcon tengődő 4 doboz be is kerult a kosárba - idénre kitart. Fahéjas mézes karamelles szín, ha ehető lenne, én elmajszolnám, tuti! :-) 

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Abszolut. Ha mar egyszer ugy dontottem hogy irok, viszont megsem tudom "tartalommal" megtolteni a blogot, legalabb probalok ugy tenni mintha menne a dolog. :-D

      Törlés