2013. május 8., szerda

napigyors

idén lesz a tizedik évfordulónk A-val... házassági évfordulóból pedig a hatodik. és igen, most először fordul elő az, hogy ő van házon kívül, és bár munka miatt, a fene megesz érte, na. reggel indult, vagyis inkább hajnalban, a gyerekek kicsit nyafogva ébredtek, hogy akkor most már téényleg el is ment az Apa? naigen... mire felébredt a csipet csapat, Apa már a magyar tenger mellől küldött fényképet. tudom-tudom, dolgozni ment, és ha nyaralni ment volna pár napra, akkor is hát perszehogy, csak hát na. kicsit azért irigykedem, imádom a Balatont. :)

bár a reggeli készülődésnél amúgy is mindig én vagyok az egyedüli végrehajtó, sokat segít a már fél6-kor az éjjeliszekrényemre készített kávé, és estére csak összejön a kis család, és a vacsora-fürdés idejére megoszlanak a tennivalók, most ez nem volt így. igaz Milán anyukámnál alszik, tehát neki ott volt a finish, mi pedig körömlakkozós csajos estét tartottunk Szofival (Koni korábban kidőlt), azért jó az, ha a férfiember itt van a háznál. na meg holnap reggel fél6-kor ki készíti majd oda a kávémat? hogy lesz az, hogy előbb kávézom, mint hogy kinyitnám a szemem, ha nincs ki lefőzze??? irgumburgum. :)) 

és a fenébe is, akkor is baromi jó lehet a Balaton illatát beszippantva álomba merülni. még ha munkától fáradtan, akkor is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése