2013. május 6., hétfő

a zénuram

egy ezermester. most, hogy a kertünk utolsó egynegyed része is felszabadult (az évek óta gyűlő sittet elszállíttattuk végre), teljes erőbedobással készített veteményes kertet, csirkeólat, a másik részbe pedig kis gyerekjátszóteret, mindössze két hétvége alatt, a két saját kezével. ez valahogy sokkal többet ér nekem, mintha amolyan manager-típus lenne, aki bár meg tudja fizetni hogy más megcsinálja, de egy függönykarnist felrakni már képtelen.... <3  :)

13 megjegyzés:

 1. csirkeoooool :)wow :D
  A. ügyi! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. azt nem mondtam hogy a csirkeól-üggyel egyetértek. csak azt, hogy ügyes, hogy megcsinálta. :D

   Törlés
 2. és én ezt úgy irigylem :-)

  VálaszTörlés
 3. Azért például azzal a mérnök-informatikussal sincs baj, aki keres annyit, hogy megfizesse, de maga nem készíti el, nem? ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. na hát úgy-úgy, ez itt a lényeg. azért általánosítottam, mert van az a bizonyos manager-típus (mint nőknél a szőkenő-típus, ami hajszíntől független is lehet akár), aki nagy mellénnyel kifizeti, de nem tudná megcsinálni, meg sem próbálja, és különben sem érdekli az egész. :D

   Törlés
  2. Én már jártam úgy, hogy vettem egy kisebb szekrénykét, amit én raktam össze, mert a pasi kijelentette, hogy Ő sajnos nem tudja használni a csavarhúzót :-D No comment! :-)))

   Törlés
 4. Jöhetne róla még kép :D :D Nálunk tavaly nagy élmény volt közösen megépíteni, fúrtak-faragtak, pácoltak a fiúk és még olcsóbb is volt mint készen venni ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. olcsóbb bizony! miről szeretnél képet? a csirkékről, a veteményesről vagy a játszó cuccról? :D

   Törlés
 5. én ismerek egy olyan villanyszerelőt akinek a saját szobályában másfél évig nem volt villany ... shame on me

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ja hát nálunk is a vizes helyiségek maradnak félkészek évekig... ;)

   Törlés
  2. a suszternek nincs cipője, ugye.... ;-)

   Törlés