2013. április 9., kedd

játék határok nélkül?

régen imádtam nézni a tévében, és emlékszem többször láttuk görögországban is, ahol igazi közösségi esemény volt egy-egy rész megtekintése, de most nem erről, akarok írni - csak eszembe jutott a címről.

szóval a lényeg: a múlt hét szerdai ês szombati nyögvenyelős ötösök után tegnap megreguláztam magam, és olyan 6,5 km-t futottam, hogy még magam is meglepődtem - persze most azért eléggé érzem, hog megvan minden porcikám, de baromi jó ez így. :-)

a kezdő lökést ismét barátok adták, egyikük szava a nálam kritikus első 1-2 kilométeren visszhangzott a fejemben, és persze a leginspirálóbb zenéket is igyekeztem erre a szakaszra tenni. amikor aztán már sejtettem, hogy túl vagyok az 5km-en, ránéztem a telefonomra, hogy mennyi a táv és az idő (tudni akartam hogy nem csal-e az érzékem, hogy az eddigi legjobb), és ahogy megláttam, hogy minden mért adatnál csupa nullát ír ki, azonnal satuféket nyomtam. MIVAAAN? ez nem lehet!!!! elkeseredésemben ês dühömben az előttem álló emelkedős szakaszon toltam mégegy kört (magamhoz képest) sprintben, aztán tempósan még hazáig, ês bosszankodtam hogy miért??? vagy miért pont most??? :-( persze tudtam az időt nagyjából, ês itthin, manuálisan berajzolva az útvonalat kiderült a táv is, de azért még mindig nyafogok egy kicsit. ezt is megtudtam tehát: engem a saját eredményem inspirál, ha meg nem tudom mennyi, az dühít. mindenesetre holnap újra próba, hétvégére meg kinéztem a terepgyakorlatomat....

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok!!! :-) Nekem nincs ilyen csodakütyüm, amivel mérni lehetne a távot, meg mp3 lejátszóm sincs, csak a telómon pár szám, de én sosem hallhatok zenét futás közben, mert mind olyan nekem mint a lerágott csont, unalmas. Ma egy órácskára kibújt a napocska és nagyon elfogott a vágy engem is, hogy jó lenne már futni, de nekem ez csak tartós 18-20 foknál jön szóba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi! :)
      egy db okostelefon szükségeltetik hozzá, amire letölthető a megfelelő alkalmazás, ami számol, lekövet, ésatöbbi, valamint zenéket is pakolhatsz rá, amennyi és amilyen jólesik. ;)

      tartós 18-20 fok, hááát, attól tartok hogy egy évben akkor csak 4 hónap lenne futásra alkalmas. :-I (micsoda vélemény, az elmúlt 33 évben nem zavart hogy hány hónap alkalmas vagy nem alkalmas a futásra... :D)

      Törlés