tag:blogger.com,1999:blog-1790233001826910102.post7073562312180103771..comments2023-05-08T15:00:21.035+02:00Comments on brownsugar: az első kenyeremsnowhttp://www.blogger.com/profile/05820587630348567025noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1790233001826910102.post-13492254039227667462012-11-05T11:34:08.115+01:002012-11-05T11:34:08.115+01:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.somianyhttps://www.blogger.com/profile/08205802995181737870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790233001826910102.post-26088889805311020302012-11-03T18:04:03.626+01:002012-11-03T18:04:03.626+01:00az nagyon nem lenne jó ötlet, ugyanis az élesztő c...az nagyon nem lenne jó ötlet, ugyanis az élesztő cukros közegben tud dolgozni. minden élesztős tésztához kell cukor, ha szép és jó állagú tésztát szeretnél kapni, még a kifejezetten sós jellegű dolgokhoz is.snowhttps://www.blogger.com/profile/05820587630348567025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790233001826910102.post-12980231880733908422012-11-03T17:50:37.408+01:002012-11-03T17:50:37.408+01:00Én a cukrot teljesen kihagynám.Én a cukrot teljesen kihagynám.Flögihttps://www.blogger.com/profile/16032704942994316859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790233001826910102.post-55458454188805198012012-11-03T10:34:51.620+01:002012-11-03T10:34:51.620+01:00hát ez jó kérdés. szeretnék sütni én is majd magva...hát ez jó kérdés. szeretnék sütni én is majd magvas/teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret, de elképzelhető, hogy annak más a technikája, mivel ezeknek a dolgoknak alacsonyabb a sikér tartalma (vagy hogy mondják), tömörebb lesz a tésztája, kevésbé kel meg az élesztő hatására, és emiatt nem kizárt, hogy tovább is kell sütni. egy próbát megér, aztán gondolom ki kell tapasztalni. így másnap egyébként azt mondom, hogy minimálisan több só, és egy nagyon picit talán kevesebb cukor kellene bele. frissen nem tűnt fel, de másnapra a héja enyhén édeskésnek tűnt (fura, mert a belseje viszont nem!).snowhttps://www.blogger.com/profile/05820587630348567025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1790233001826910102.post-56250553345736690152012-11-02T20:43:23.226+01:002012-11-02T20:43:23.226+01:00Szerinted ezt meg tudom csinálni egy barna, magvas...Szerinted ezt meg tudom csinálni egy barna, magvas liszt keverékből is? Flögihttps://www.blogger.com/profile/16032704942994316859noreply@blogger.com